lauantai 14. tammikuuta 2012

Pienillä asioilla saa uutta ilmettä!

Jatketaanpa taas tällä linjalla, eli niillä pienenpienillä jutuilla, jotka ei kevennä kukkaroakaan liikaa! Taisin jossain jo aiemmin mainita maaleista, joilla saa uutta raikkautta kalusteisiin yms. sekä puhtaan, yhtenäisen ilmeen. Toinen helppo konsti laatikostoihin, on vetimien vaihtaminen! Oman rajoituksensa tekee vetimien reikien paikat uusien vetimien valinnalle, ellei ole niin viitseliäs, että pakkeloi ne reiät umpeen, jotka ei tule käyttöön ja maalikerros pintaan. Tässä yksi esimerkki:

Tältä näyttää ne vanhat nupit, joita oli kaksi kappaletta per laatikko eli uusia vetimiä varten jouduin tekemään lisää reikiä!:) Nuo nupit oli ihan rempulat ja niistä oli tosi hankala vetää painavaa lootaa auki. Ihan käytännön syistäkin pistin vaihtoon!

Tällaiset ovat sitten uusien vetimien kanssa! Aika perus kamaa, mutta meillä on muutenkin noita rosterin ja metallin värisiä juttuja niin käy sitten niihin (nämä kaapit tulevat jossain vaiheessa samaan maalia vielä päällensä!)

Yksi helppo keino pientä ja sievää, on hylly kannakkeet. Jos tarkoituksena on laittaa avohyllyjä, niin kannattaa miettiä minkälaiset kannakkeet niihin laittaa! mm. Biltemasta saa edullisesti nättiä kannakkeita! Kannattaakin siis pitää silmät auki sellaisissakin liikkeissä, mitkä ei välttämättä ole erikoistuneet tämän tyyppisiin tilpehööreihin, mutta niistä saattaa tehdä mukavia löytöjä!

Ruuvit on rumat, kun päät on vielä töpöttämättä, mutta ei anneta sen häiritä!:)

Elikkäs, mitäs me tänään opimme? Pienillä asioilla voi vaikuttaa koko yleisilmeeseen!:D
Seuraavassa postauksessa kerron minun keinuhepan entisöinnistä...Se on vieläkin vähän vaiheessa ja koitan saada kotipaikaltani kuvia, millaiselta se näytti sillon loistossaan kun itse olin pieni!:) Joten sitä odotellessa, mukavaa viikonloppua!




3 kommenttia:

  1. miekii vaihdoin mun yläkerran lipastoihin enemmän antiikkiset vetimet! entiset kun olivat liian yksinkertaiset ja modernit minun makuuni. ja halvalla sai tosiaan muutettua lipastojen lookin uuteen uskoon! :)))

    VastaaPoista