sunnuntai 18. marraskuuta 2012

no mittees sitä on hommattuna kun ei oo blogiin joutanu?

No nih ja sitten tositoimiin! Vaikka hiljaiseloa on täällä blogin puolella ollut niin kyllä täällä jotain on tehty!:) Valitettava tosiasia on se, että aika vaan ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen!!

Jotain pientä pinta hommaa on tullut tehtyä, mitään isoja projekteja ei tällä hetkellä tuon wc-kaappi rempan lisäksi ole, joka siis edelleen hieman junnaa paikallaan, kun pitäisi saada matskua lisää ja siihen tarvitaan tuota isompaa autoa kaupunki reissulle!:)Alakaappien lisäksi urakkana olisi tehdä tuolle peilille sellaiset lautakehykset; taas kerran ladonseinä kutsuu!:) Sain kuitenkin ne ihanat backstage-valot ostettua ja ovat jo paikallaankin! Näitä olen odottanut aina hämyvalossa meikatessani!:) Tässä oli aiemmin siis pienoisloistelamput, jotka osoittautuivat täysin susi-yksilöiksi! Pimahtivat yksitellen niin, että jäljellä oli enää yksi ehjä lamppu!! Kylläpä raivostutti taas kerran mitä kertakäyttötavaraa sitä saakaan vaikka luulee hankkivansa pitkäikäistä!!Nämä lamput kerkesivät olla käytössä n. pari-kolme vuotta!!!

Ah, nyt on sitä Hollywoodin backstage tunnelmaa!!:)

Pojalle tein pikatuunauksena perus mäntyisestä sängystä tällaisen vanhahtavan näköisen! Tämä sänky on nähnyt jo useita nukkujia, mutta niin ovat nuo puiset kestäviä! Mietin vielä jonkun pienen koristekuvion tekemistä tuohon päätylaitaan...Unelmoin myös kauan sellaisesta ihanasta korkea päätyisestä, päästä vedettävästä sängystä pojalle, mutta tilanpuutteen vuoksi luovuin ajatuksesta, koska se olisi erittäin epäkäytännöllinen tässä nykyisessä asumuksessa!! Meillä kun on makareissa vinot katot niin sänky mahtuisi juuri ja juuri keskelle lattiaa laitettuna kun ne päädyt ottaisi heti kattoon kiinni!!:DD Sitten kun poitsu kasvaa isoksi niin on odottamassa hieno maastoauto-sänky, joka on mieheni siskon käsialaa! valitettavasti minulla ei ole kuvaa siitä!:(

Pahoittelen tummahkoa kuvaa! Tällainen siitä pojan sängystä tuli. Meillä on nuo sängyt niin kompaktisti, niin en saanut oikein kuin tästä päädystä kuvan. Sellainen vanhahtava oli tarkoituksena ja sellainen kuppaisen näköinenhän siitä tuli!:)

Tulevana projektina aioin tapetoida allaolevasta kaapista nuo taustat! Pientä lisämaalia pintaan ja avot! Nämä löysin facebook-kirpparin sivulta eräältä paikalliselta henkilöltä. Puuta ovat ja toivottavasti kestäävät vuosia eteenpäin! Mietin tuota nuppienkin vaihtamista, mutta toisaalta näiden kaappien alla olevasta kaapista löytyy myys hyvin samanlaiset nupit, hieman isommat vain.

Tällainen vitriini, tai siis oikeastaan tässä on kaksi kaappia vierekkäin! Kuten kuvasta näkyy niin aikamoinen lasifriikki olen..ehkä pitäisi hieman laittaa johonkin muuhun jemmaan niin siistiytyisi huomattavasti...

Tässä kuvassa on se vitriinien alla oleva kaappi, jolle pitää löytää uusi paikka jos toteutan sen baaritaso-systeemin...

Olen haudutellut näiden vitriinien alle sellaista baaritiskin/tason tapaista, joka ei olisi kovin syvä jo ihan käytännön syistä! Minulla olisi varastossa jemmassa neljä baarijakkaraa, joissa on harmaa kangas päällys ja kromijalat. Kävisivät ihan hyvin suoraan ilman mitään tuunailuja tähän! Noihin jakkaroihin on kyllä tosi helppoa vaihtaa päällikankaat jos haluaa vaihtaa ne esim. sisustuksen muuttuessa! Katsotaan tuleeko toteutettua...:)

Sain myös viimeinkin käsiteltyä loppuun valkolakalla tämän tasohyllykön, joka odotti varmaankin parivuotta lakkakerrostaan. Nyt se on tehty!

Tässäpä se tasohyllykkö nyt lakattuna at last!




Pojan huoneeseen tuli maalailtua sellainen avohylly, joka oli mainittuna aiemmassakin postauksessa. Nyt uusien värien kanssa ihan ok. Kaipaisi alleen vielä matalia jalkoja!

Hyllykkö ennen

Hyllykkö jälkeen: Valkeat reunat ja päällys, harmaat hyllyt.

Jotain pienenpientä tuunailuakin on tullut tehtyä ihan vaan spraymaalipurkkia käyttäen, sehän on se oikotie helppoon virittelyyn! Maalailin koreja soveltuvampaan sävyyn muuhun sisutukseen.

Väriero näyy hyvin selvästi, ylimmäinen kori on originaalissa värissä, alempi spraytä nähneenä..
Tästä koriprojektista voi todeta sen, että pienikin muutos väreissä voi yhtenäistää paljonkin sisustusta, eikä tarvitse kummempaa vaivaa nähdä, spraypurnukka pysyy varmasti jokaisen meidän käsissä!!

Minulle on monesti sanottu siitä, että miten minä kehtaan veivata näitä huonekaluja aina paikasta toiseen ja muutella näitä systeemejä! Enpä oikein ole osannut sanoa juuri mitään tuohon, minä vaan yksinkertaisesti tykkään muutella ja järjestellä näitä, ainakin jos se vaikuttaa jotenkin fiksummalle tai toimivammalle järjestykselle. On se muutenkin mukavaa vaihtelua! On joitakin isoja huonekaluja, mitkä sopii niille sijoille, missä ne nyt on, eikä oikein muuta mahdollisuutta ole muutella, joskus se kyllä hieman jurppiikin ja mieli tekisi lähteä siltä istumalta katselemaan kaupoille toisenlaista tai sitten miettiä, kuinka sitä kyseistä huonekalua voisi muuttaa, että sitä voisi käyttää jossain toisinkinpäin tai toisessa kohdassa kokonaan!

Tässäpä joitain virittelyitä! Parista seuraavasta postauksesta tulee erittäin kuvapainotteisia. Keskityn niissä kodin tunnelmaan ja omasta mielestäni kivoimpiin ja rustiikkisiin esineisiin mitä kotoani löytyy!:)

3 kommenttia:

  1. Tykkään !! Oli kyllä ihana elämysmatkailu se vierailu teitin kotiin, niin ihania yksityiskohtia ja paljon uniikkia ja omannäköistä jälkeä jokapuolella ! Sä oot uskomattoman luova ihminen, ihailen kovasti <3

    VastaaPoista
  2. :) hih! ihan elämysmatkailu!?!:) tervetulloo vaan tutustummaan vielä lähemmin! jos kerettäs enemmänkii sannoo ku 'kissa'! Muuten oon ihan tyytyväinen tähän tunnelmaan täällä kotona, mutta tuosta ylimääräisestä tavaranpaljoudesta pitäisi kylmästi päästä eroon...mutta minne?kas siinä pulma! Tarviaisi niin kipeästi sellaista semi-lämmintä tilaa, että vois säilöä tavaraa eikä menis piloille...sellaisesta haaveillen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siinon sulle seuraava rojekti sitten ! ;) joo iliman muuta pittää tulla ja turista paremmalla aikoo :)

      Poista